Bliv medlem i SBS

Interesserer du dig for bryggerisouvenir som f.eks. etiketter, kapsler, ølglas, flasker, bryggeriplatter, pins, sifoner, ølbrikker mm. eller er du blot brændende interesseret i bryggerihistorie, så er et medlemsskab af SBS måske noget for dig!

Ud over at møde andre med samme interesse som dig, kan et medlemskab - specielt hvis du deltager i foreningens stævner - give din samling et boost, idet der på disse årlige stævner byttes, auktioneres og handles ivrigt.

En anden bonus er, at du modtager foreningens blad, hvor der, udover bladauktion over etiketter, bl.a. er mulighed for at efterlyse det du mangler, fortælle om en perle fra din samling eller måske du selv får lyst til at bidrage med indhold til bladet med en lille historie om netop dit yndlingsbryggeri eller mineralvandsfabrik.


Sådan bliver du medlem


Du kan melde dig ind i Skandinavisk Bryggerisouvenir Samlerforening ved at kontakte foreningens formand eller kasserer (se information om disse i menuen Bestyrelsen). Du vil snarest herefter modtage en kuvert med velkomstmateriale, oplysninger om foreningen og et girokort til indbetaling af kontingent.


Kontingentet for danske medlemmer er i øjeblikket kr. 150,00 (+ kr. 25,00 i indmeldelsesgebyr), gældende fra 1. april til 31. marts det efterfølgende år. Melder du dig ind efter den 1. april, vil du naturligvis få tilsendt alle de materialer, der er udsendt til de øvrige medlemmer i hele medlemsåret.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE